Vintage kalk maling

Kære læser,💚

hvis du ikke tidligere har stiftet bekendskab med Vintage kalk maling, har du noget virkelig godt til gode.

Vintage kalkmaling er vandbaseret og miljøvenlig. Det er godkendt til brug på børneværelser. Der er mange farver at vælge mellem og alle er matte. Ved hjælp af voks giver man efterfølgende det enkelte produkt sit helt eget udtryk. Du kan vælge en klar voks, som gør den valgte farve klarere og dybere, en hvid voks som giver produktet et mere nordisk og lyst udtryk og en lys brun voks, som er for dem, som ønsker et slidt og fransk look.

Jeg har malet forskellige småmøbler, men også trappen i butikken er blevet malet. Efterfølgende har jeg givet den hvid voks. Det var virkelig nemt at arbejde med og trappen er blevet så flot (synes jeg😉). Ikke kun flot, da jeg lige havde gjort det, men også nu efter et par måneders slid.

Noget af det nemmeste ved vintage kalkmaling er, at du ikke skal slibe og pudse produktet inden du maler - bare gå igang. Et time efter at du har malet er produktet klar til voksbehandling. Skønt med et hurtigt resultat.

Vær opmærksom på, at maler du gulve og trapper skal voksen hærde i ca. 1,5 uge, så har du et slidstærkt produkt.

Kalkmaling er også til vægge, her er der udviklet et vægmaling, som er mere drøj end den maling, man bruger til møblerne. Møbelmalingen kan også bruges til vægge, hvis man har et mindre areal, som skal have en ny farve.

Rigtig god fornøjelse - man bliver inspireret, når først man kommer igang.😀


                       


                              Se farver, pensler, stencils og tapet på www.dengamlemoelle.dk

Kommentarer